Emine Mehmet Baysal Anadolu Lisesi

Vizyon: Okul olarak kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran, analiz ve sentezler yapabilen, ideal taşıyan, nesillerin yetiştiği, bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı, eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı, dünü bugüne, bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin elbirliği ile çevrede, bölgede ve ülkede ETKİN VE NİTELİKLİ BİR MODEL OKUL OLMAKTIR.

Misyon: Okul olarak bütün öğrencilerimizi Atatürk İlkelerinin ışığında; Milli Eğitimimizin temel amaçları VE Öğretimin özel amaçları doğrultusunda; Milli ve Manevi değerlerimize bağlı, aydın fikirli, çağdaş düşünceli, sorumluluk sahibi, bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetiştirebilmektir.

Başarılar:

Saatler: 8.30-16.00
Isınma: Doğal Gaz
Yabancı Dil: iNGİLİZCE Almanca
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 (374) 270 0507

WEB - https://embal.meb.k12.tr

Adres - Kültür mahallesi Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Karşısı 2193 sokak Merkez/BOLU

Öğretim Şekli :Tekli Eğitim

Yerleşim Yeri - Kültür mahallesi Namık Kemal Caddesi Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü Karşısı